Att göra

Det finns mycket att göra kring Viktors affärshus och i närområdet. Här är några förslag.

Badhytt för bad i Tjärnesjön

Bara 80 meter från huset hittar du en badhytt, så att du kan ta svalkande dopp i Tjärnesjön.

Viktors affärshus - Badhytten

Ta en tur till en av öarna i Tjärnesjön.Är du ute efter att paddla kajak eller kanot kan du lägga i 50 meter från Viktors affärshus. Tjärnesjön är en trevlig större sjö att paddla i och det finns flera öar att göra strandhugg vid.

Följer du kustlinjen blir det en sträcka på omkring tre mil.

Vill du hyra kanot eller kajak så hör av dig.

Fiske

Vill du fiska i Tjärnesjön köper du fiskekort antingen via iFiske, SMS eller hos Christer i hans ateljé Kappadocien precis intill Viktors affärshus. Där kan du också hyra roddbåt. Mer information om sjön, båtuthyrning och fiskekort hittar du på Tjärnesjöns hemsida.

Vägar för vandring, löpning och mountainbike

För dig som är ute efter fina löp- och cykelvägar finns det en hel del att välja på i området, såväl grusvägar som asfalterade vägar.

Hallandsleden går precis utanför dörren på Viktors affärshus, så du som vill vandra i området kan ha huset som nav för att göra olika utflykter.

Titta på vår karta med promenadstråk för förslag på vilken väg du skall välja.

Det händer massor i Falkenberg

Falkenberg är verkligen en kommun med massor av aktiviteter. Det finns massor av lokala mathanterverkare att besöka och som nöjesstad bjuds det på många skratt. Allt från Falkenbergsrevyn via buskis och allsång på Vallarnas friluftsteater till barnteater av hög klass i Teatergläntan.

För att se aktuella evenemang går du in på FBGs webbsida där du hittar alla evenemang, besöksmål och kan boka biljetter.

Shoppa på Gekås Ullared

Viktors affärshus ligger bara 12 minuter från Skandinaviens största varuhus, Gekås Ullared. Kombinera den intensiva stunden i varuhuset med landsbygdspulsen i Viktors affärshus, eller låt en del av familjen shoppa medan den andra fiskar eller gör andra aktiviter hos oss.